Wisseling van de wacht

Nadat Daniël & Annemarieke in februari 2013 de Nissan Micra inruilden voor een Hyundai i10 uit 2011 is het nu, ruim 11 jaar later, weer tijd voor een wisseling van de wacht.

In februari 2013 konden Daniël & Annemarieke tegen een erg gunstige prijs in Odiliapeel een opvolger aanschaffen ter vervanging van de Nissan Micra uit 2001, welke overigens nog steeds rondrijdt. Jarenlang hebben Daniël & Annemarieke plezier gehad en vele herinneringen opgebouwd met de Hyundai i10 uit 2011. Nu ook de Hyundai i10 zijn leeftijd begint te showen werd het tijd om uit te kijken naar een opvolger. Die vonden we in een mooie Toyota Aygo X Play uit 2019.


We beginnen het nieuwe jaar 2024 met nieuw vervoer. Mogen we jullie voorstellen aan onze nieuwe Toyota Aygo, welke van ons al de koosnaam Blauwe Smurf heeft gekregen.