2020


30 Maart en 1 april: Noortje & Simon werden 1 jaar!
Daarom hebben zij eind februari 2020 hun laatste keer kittenbegeleiding gehad. Wat was het altijd een feestje! Met baasje en vrouwtje in de auto. In het begin vonden ze die auto maar niks, maar later werd het heel gezellig in de auto en werd dit ons maandelijkse gezinsuitje.


24 en 31 mei 2020: Flashback: Sam 1 jaar geleden overleden, maar we kijken ook vooruit …
Op 24 mei 2020 was het precies 1 jaar geleden dat onze kater Sam overleed. Een week later, op 31 mei, was zijn crematie een jaar geleden.


Maar we kijken ook vooruit. Zo heeft Annemarieke een belangrijke stap gezet in haar carrière. Ze is halverwege 2020 aan de slag gegaan als Junior ambtelijk secretaris bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Bij de aanstelling zit een leergang naar de functie van Ambtelijk secretaris. Helaas strandde dit avontuur later in 2020. Mede door de coronacrisis, en de daaruit voortvloeiende gevolgen en maatregelen, kon Annemarieke niet voldoende tot bloei komen op deze werkplek, waar zij altijd, zij het veelvuldig vanuit huis, met heel veel plezier heeft gewerkt.

7 t/m 11 september 2020: (Mid-)weekje Zaandam

Om hun 11-jarig huwelijk op 9 september 2020 luister bij te zetten zochten Daniël & Annemarieke naar een niet-standaard bestemming, om dit te vieren. Deze bestemming vonden zij in Zaandam bij Inntel Hotel Amsterdam-Zaandam. Het hotel bestaat uit bijna 70 gestapelde houten Zaanse huisjes.