ZFM Zoetermeer

Ons eerste bezoek bij ZFM Zoetermeer was op zaterdag 23 september 2023. We hadden eerder een prijs gewonnen, die we kwamen ophalen in de studio. We woonden de live-uitzending van De Slimmerik bij. Het werd een hele leuke en gezellige avond. We mochten ook de bingomolen draaien en met succes. De Slimmerik is elke zaterdagavond vanaf 20:55 uur op het tv-kanaal van ZFM Zoetermeer te zien. Meer info: www.zfmzoetermeer.nl of klik op de banner van De Slimmerik, in het menu rechts van dit bericht.

Het jaar 2024 begon bijna gelijk al met ons tweede bezoek aan de studio, nadat de Blauwe Smurf (ondergetekende, red.) bij twee Slimmeriken achter elkaar een bingoprijs had gewonnen.

Op 24 februari 2024 zijn we weer op bezoek geweest bij ZFM Zoetermeer, na het winnen van twee finaleprijzen. Dit keer brachten we Arnhemse Bruggetjes mee. Ook deze keer weer een supergezellige topavond gehad. En ook het non-alcohol-pakket, waarvan Annemarieke er als Siempie Biempie twee had gewonnen, mocht er zijn.

Annemarieke en Daniël hebben, bij wijze van hoge uitzondering van de notaris, weer de bingoballen mogen draaien.

De maand juni 2024 begon ook weer supergezellig, toen we wederom een zeer geslaagde zaterdagavond hadden bij de Slimmeriken van ZFM Zoetermeer.