2023

Op 19 februari vierden Daniël & Annemarieke dat zij 17 jaar samen zijn. Dit deden zij bij Wereldrestaurant Atlantis in Arnhem.


Op 1 juni van dit jaar is het alweer een jaar geleden dat Daniël intern in dienst kwam bij IVO Rechtspraak, waar hij al sinds 2006 (toen nog ICTRO) gedetacheerd werkzaam was. De bekroning op een mooie success story. Dus is het op deze dag tijd voor zijn 1st Year Anniversary Tour. De collega’s in Arnhem en Zutphen werden verrast met een lekkere traktatie.


Op 2 juni nam Daniël als ICT-Ambassadeur van IVO deel aan een fotoshoot bij IVO Rechtspraak, georganiseerd door de Raad voor de Rechtspraak. De foto’s zijn inmiddels voor een periode van 5 jaar te zien op de website www.werkenbijderechtspraak.nl en social media van de Rechtspraak.


Op 3 juni deden Daniël & Annemarieke een Rondje Rechtsstaat in Den Haag. Daarbij bezochten zij het Kabinet van de Koning, de Raad voor de Rechtspraak en de Raad van State. Als afsluiter gingen zij eten aan de boulevard in Scheveningen.

Op 9 september vierden Daniël & Annemarieke dat zij veertien jaar getrouwd zijn. Dat deden zij thuis onder het genot van wat lekkers en ’s avonds ook traditiegetrouw meegespeeld met “De Slimmerik” bij ZFM Zoetermeer. En daar hadden zij prijs!
Over ZFM Zoetermeer gesproken: op 23 september zijn Daniël & Annemarieke naar Zoetermeer afgereisd en bezochten daar overdag de eerste editie van Festival Historisch Zoetermeer en ’s avonds zijn ze op bezoek geweest bij ZFM Zoetermeer en waren daar live in de uitzending bij “De Slimmerik”. Ook weer een supergezellige dag. Op deze pagina staat een impressie van ons bezoek aan ZFM Zoetermeer.
Op 14 oktober reisden Daniël & Annemarieke wederom af naar Zuid-Holland. Dit keer naar Gouda waar de Zotte Zaterdag werd gehouden. Tijdens de Zotte Zaterdag waren door de hele binnenstad mensen in middeleeuwse kledij te zien, er werd muziek gespeeld uit die tijd en ook waren er verschillende voorstellingen.

Op 19 december werd in Arnhem de Grootste Kerstmarkt van het Oosten gehouden. En daar was ook de Coca Cola-truck aanwezig. Natuurlijk waren Daniël & Annemarieke daar ook bij. Zij hadden daar ook de kans om samen met de kerstman op de foto te gaan.