2019

Op 26 januari 2019 kennen Daniël & Annemarieke elkaar precies 13 jaar. Dat vierden zij met een etentje in Deventer, waar zij voor een andere gelegenheid toch al waren.

Op 19 februari 2019 zijn Daniël & Annemarieke dertien jaar samen. Dat liet Daniël natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Hij verraste Annemarieke en ’s avonds zijn ze in Deventer bij de Chinees gaan eten om hun 13-jarig samenzijn te vieren.

Op 1 mei 2019 is Daniël precies 25 jaar in dienst van zijn huidige werkgever. Daniël kreeg hiervoor een cheque en een half maandsalaris netto uitgekeerd.

24 mei 2019: een verdrietige dag in huize Ceelen-Blokker.

Na een ziekteperiode is kater en maatje Sam op 11-jarige leeftijd overleden. “Hij heeft zelf zijn momentje genomen en dat voelt goed, maar we missen hem enorm”, aldus Daniël & Annemarieke destijds.

Een week later is Sam in Rhenen gecremeerd. Thuis hebben Daniël & Annemarieke een gedenkplekje voor Sam gemaakt om hem te eren.

Op 29 juni 2019, tijdens de verjaardag van Joke van der Sloot in Eemnes heeft Sam bij Daniël nog een laatste groet gebracht. “Het was heel bijzonder. Alsof waar we waren, Sam met zijn staart omhoog onder mijn benen doorliep en zijn staart over de onderkant van mijn benen ging. Dat gevoel. En er was daar fysiek geen kat aanwezig.”, aldus Daniël.

2 juli 2019: Na het overlijden van Sam proberen Daniël & Annemarieke de draad weer op te pakken. Zij verwelkomen de op dat moment 12 weken oude kittens Noortje en Simon, die via gastgezinnen van Dierentehuis Arnhem bij hen terecht zijn gekomen.

Op 9 september 2019 waren Daniël & Annemarieke precies 10 jaar getrouwd. Dit kon Daniël natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, dus heeft hij Annemarieke verrast met een extra luxe overnachting in het Theaterhotel in Almelo. Bij de kamer hoorde ook nog een outdoor jacuzzi. En die viel zeer in de smaak. Helaas heeft Dock19 zijn belofte niet in kunnen lossen, daar deze op 9 september gesloten was. Maar we vonden een prima alternatief.


Op 14 december 2019 halteerde de Dinner Train, waar je aan boord een heerlijke maaltijd krijgt geserveerd, terwijl de trein op gepast tempo een rit maakt, in Nijmegen. Dat was zeer zeker een bijzondere ervaring, die absoluut op herhaling gaat. De Dinner Train doet het hele jaar door verschillende plaatsen in Nederland aan. Als je vooraf een boeking maakt via de website van de Dinner Train, kun je genieten van een waar culinair hoogstandje.