2018

De jaarwisseling werd met een dubbel gevoel gevierd. We laten een jaar achter, waarin we Sam niet meer in huis hadden. Hij leeft gelukkig, maar komt hij weer thuis? Op dat antwoord hebben we niet lang hoeven wachten. Na verschillende pogingen om Sam te vangen met behulp van een vangkooi en met de toegewijde steun van buurtbewoners, Sam’s vorige baasje en een vrijwilligster van Kattenzorg Nijmegen, is het uiteindelijk gelukt om Sam te vangen.

Op 5 januari 2018 kwam Sam rond 13:40 uur weer thuis. Schor, van slag, maar gelukkig gezond. Het jaar kon niet beter beginnen. En Sam kon eindelijk eens goed uitrusten van zijn avontuur.

De eerste nachten na Sam’s terugkomst is Daniël beneden blijven slapen om in de gaten te houden hoe het met Sam ging. Die deed het achteraf prima en Sam vond het wel best dat baasje met hem beneden bleef.

Op 26 januari 2018 was het twaalf jaar geleden dat Daniël & Annemarieke elkaar ontmoetten in het pand aan de Larixlaan in Hilversum. Op 19 februari 2018 zijn Daniël & Annemarieke precies 12 jaar samen. Dit vierden zij met een etentje bij restaurant Kievitsdel in Doorwerth.

Op 26 juli 2018 is het precies 12 1/2 jaar geleden dat Daniël & Annemarieke elkaar hebben ontmoet. Daniël gaat Annemarieke die avond verrassen met een etentje. Dat etentje vond plaats bij Dino’s aan de Korenmarkt in Arnhem.

En dan … op 19 augustus zijn Daniël & Annemarieke exact 12 1/2 jaar samen. Zij vieren dat op 2 september, want op 19 augustus kon niet meer worden gereserveerd op één van de beoogde lokaties. Voor hun 12 1/2 jaar samen zijn reizen Daniël & Annemarieke af naar Scheveningen, met een tussenstop in Zoetermeer.