2009

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het jaar 2009 staat geheel in het teken van het naderende huwelijk van Daniël & Annemarieke.

Voordat het zover is moest er nog het nodige gebeuren. Welke achternamen zouden zij aannemen en hoe moest de trouwdag eruit gaan zien? Naarmate het jaar vorderde werd alles steeds duidelijker.

Eén van de concretere stappen richting de trouwdag was het moment dat Daniël & Annemarieke in ondertrouw gingen, op 9 juli 2009, precies twee maanden voor hun trouwen. In het gemeentehuis in Arnhem kregen Daniël & Annemarieke een formulier voor zich, waarop vijf opties stonden voor het bepalen van de achternamen. Optie één was allebei Ceelen, optie twee was allebei Blokker, optie drie was Blokker-Ceelen, optie vier was Ceelen-Blokker en optie vijf was dat eenieder zijn of haar eigen achternaam aanhield. Annemarieke en Daniël kozen ervoor om allebei door het leven te gaan met de achternaam Ceelen-Blokker. De gedachte erachter was dat ze allebei elkaars achternamen zouden gaan dragen.

Op 09-09-09, oftewel 9 september 2009, was het zover: de grote dag was aangebroken. Daniël & Annemarieke trouwen in het Duivelshuis, gelegen naast het Arnhemse gemeentehuis. Vervolgens konden aanwezigen buiten het bruidspaar feliciteren, onder het genot van een glas champagne. Daarna togen het bruidspaar met aanwezigen en belangstellenden richting de Bill Haleystraat waar de overige felicitaties en cadeaus in ontvangst werden genomen. Naderhand vertrok het kersverse bruidspaar met fotograaf naar Park Sonsbeek om daar een fotoreportage te maken. Na het maken van de foto’s spoedde men zich naar Wok Atlantis (nu Atlantis Wereldrestaurant), waar de trouwdag werd afgesloten met een etentje. Herbeleef deze mooie dag hier.

De volgende dag vertrokken Daniël & Annemarieke richting het Limburgse Geulhem, waar zij hun (uitgestelde) huwelijksnacht doorbrachten in Kasteel Geulzicht.

CB Kasteel Geulzicht-014CB Kasteel Geulzicht-001

In oktober 2009 werden de huwelijkse festiviteiten nog even voortgezet in de vorm van een bijzondere huwelijksreis. Daniël & Annemarieke maakten een Middelandse Zee-cruise. Per luxe cruiseschip, de Voyager Of The Seas van cruisemaatschappij Royal Carribean, vertrok het stel vanuit Barcelona om vervolgens Napels, Pompeï, Civittaveccha, Rome, Nice, Marseille, Monaco en Monte Carlo te bezoeken. Daarbij deden zij ook het tracé aan waar nog elk jaar de Formule 1 wordt gereden. Vervolgens vertrokken Daniël & Annemarieke weer met het schip naar Barcelona, waar de laatste dag van hun huwelijksreis werd doorgebracht.

voyager-of-the-seas-cruise-ship