2021

Dit jaar begon met waar we eind 2020 mee van start gingen; het vervolg op de “restyling” van ons huis. Na de schuur was het nu de beurt aan de tweede verdieping.

Het vertrek van de koelvriescombi en de kleine vrieskast, die op de tweede verdieping stonden, markeerde de definitieve start van het restylen van deze verdieping. Deze ziet er nu heel anders uit dan nog maar enkele weken eerder. Daarmee was fase 1 van de restyling achter de rug. Voor fase 2 worden de plannen verder uitgewerkt.
Ook hebben we dit jaar afscheid genomen van ons tuinhuisje. Daarmee wordt ook het startschot gegeven voor een herinrichting van de tuin. Dit als voorbereiding voor een ander (groot) toekomstig project.

Het tuinhuisje krijgt bij de nieuwe eigenaar een flinke opknapbeurt. Een foto van het resultaat staat op de pagina voor 2022.


Qua werk kwam een leuke functie voorbij voor Annemarieke bij Iddink in Ede, dé leverancier voor schoolboeken en digitaal lesmateriaal. Zij ging tot eind september aan de slag als KCC-medewerker. Helaas bleek al snel dat het werk te veel stress met zich meebracht, dus kwam het hier tot een vroeg einde. Op naar het volgende …


Maar we gaan dit jaar nog meer doen; Onder meer de voorbereidingen en het plannen maken voor ons 12 1/2 jarig huwelijk op 9 maart 2022. Daarover meer op de pagina voor 2022.