2014

In 2014 begon Annemarieke bij beweegcentrum Formupgrade om de strijd aan te gaan met haar overgewicht. In 2015 volgde deelname aan een sportief, voedzaam en zeer intensief sportprogramma, genaamd X-FITTT, met als doel nog meer afvallen en een gezondere levensstijl aannemen. Binnen anderhalf jaar zou Annemarieke ruim 47,5 kilo afvallen om weer uit te komen op een gezond gewicht.

Schatje bij X-FITTT 001

Valentijnsdag 2014: bij Ikea in Duiven werd een heus Valentijnsontbijt georganiseerd. In hun eerste jubileumjaar, waarin Daniël & Annemarieke 5 jaar getrouwd waren, kon dat natuurlijk niet ontbreken. Zo gezegd, zo gedaan.

SAM_1363

Eind maart 2014 werd bekend dat Daniël per 7 april 2014 de definitieve overstap zou maken naar Arnhem, waar hij tijdens zijn ICT-opleiding al enkele dagen per week actief is. Met de definitieve overstap naar Arnhem ging een langgekoesterde wens eindelijk in vervulling. Bij de diverse rechtbanken in de oostelijke regio versterkt Daniël de gelederen van de lokale ICT-afdeling, maar de thuisbasis is Arnhem.

OE-Lokaal - Lokaal Support (lokaties)

Op 9 september 2014 waren Daniël & Annemarieke precies vijf jaar getrouwd. Om dit eerste lustrum te vieren zijn zij overdag naar Kasteel Rosendael in Rozendaal geweest. Aan het eind van de middag zijn Daniël & Annemarieke gaan bowlen bij Olround Bowlingcentrum in Nijmegen. Na het bowlen hebben Daniël & Annemarieke genoten van het grillbuffet bij Olround, dat zij praktisch voor zichzelf hadden, bij gebrek aan andere aanwezigen.

SAM_1638

In oktober 2014 werden er nog verschillende andere mijlpalen gevierd. Dit deden Daniël & Annemarieke met een ander, zeer goed bevriend stel: Kiu & Edwin. In 2014 waren er genoeg redenen om het een en ander te vieren: Annemarieke en Kiu kenden elkaar in dat jaar precies twintig jaar, Daniël en Edwin zijn in 2014 allebei veertig jaar geworden én Daniël & Annemarieke waren in dat jaar vijf jaar getrouwd. Al met al redenen genoeg om, samen met Kiu & Edwin een gezellige reis naar Rome te maken. Die trip was zeer geslaagd.

Rome-2014