2007

Het jaar 2007 kenmerkt zich eveneens door bijzondere gebeurtenissen en mijlpalen voor Daniël & Annemarieke.

In 2007 maakten Daniël & Annemarieke de Vierlandenreis door Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Tsjechië, Slowakije om vervolgens terug te keren in Duitsland, maar dan in Dresden en Berlijn.

Ook de verhuizing naar Arnhem, dat medio november 2007 speelde, was een bijzondere gebeurtenis, die her en der nogal wat stof deed opwaaien. Daniël & Annemarieke en de rest van hun achterban, hadden er alle vertrouwen in dat het allemaal wel op zijn pootjes terecht zou komen. En dat gebeurde ook!

November 2007: Er komt een brief binnen waarin we worden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de bezichtiging van de woning aan de Bill Haleystraat 14 in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd. Eerder dat jaar hadden we op deze woning gereageerd en eindigden toen als 17e (van de 72 reacties). Ten tijde van deze brief stonden we inmiddels vierde.

Tijdens de bezichtiging haakten twee aanwezigen af omdat één kandidaat het huis te klein vond en een andere kandidaat mocht niet met twee grote honden in het huis wonen. Toen waren we ineens tweede. Degene die nog voor ons was, wilde de woning kopen en op zijn beurt weer verhuren. De aanwezige medewerker van Volkshuisvesting Arnhem gaf toen aan ons de voorkeur. Na korte tijd wikken en wegen hebben we de woning geaccepteerd.

Daniël & Annemarieke verhuisden eind 2007 naar hun eerste woning samen, aan de Bill Haleystraat 14 in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd. Daar bleven zij nog tot 2 februari 2012 wonen, waarna zij verhuisden naar hun huidige woning.