2016

Het jaar 2016 is in enkele opzichten een jubileumjaar voor Daniël & Annemarieke. Daniël werkt in januari 2016 10 jaar voor zijn werkgever. Dit is zowel in Arnhem, als in Utrecht gevierd.

In januari 2006 begint Daniël als facilitair medewerker bij het toenmalige ICTRO.

spir-it Utrecht

In 2011 is Daniël toe aan een nieuwe uitdaging. Daniël heeft het balletje toen aan het rollen gebracht bij zijn toenmalige leidinggevende, die de deur naar de toekomst vervolgens openzette. In het najaar van 2011 begon Daniël bij het ROC Midden-Nederland in Utrecht aan zijn ICT-opleiding met als praktijkadres de rechtbank in Arnhem. Al gauw had Daniël in Arnhem de ‘drive’ om er een blijvertje van te maken. Dit is uiteindelijk gelukt. Op 7 april 2014 maakte Daniël zijn definitieve overstap van facilitair medewerker in Utrecht naar servicemedewerker in Arnhem, Zutphen, Almelo en Zwolle (met als thuisbasis Arnhem). Die move blijkt een gouden greep en is nu een succesverhaal.

OE-Lokaal - Lokaal Support (lokaties)

Op 26 januari 2016 is het precies 10 jaar geleden dat Daniël & Annemarieke elkaar ontmoetten tijdens de brainstormsessie in het Veronica-pand aan de Larixlaan 1 in Hilversum over de komende Veronica Radioschool. Om dit heugelijke feit te vieren gaat het stel deze avond uit eten in de Arnhemse binnenstad.

Op 19 februari 2016 vierden Daniël & Annemarieke hun 10 jaar samen. ’s Middags ontspanden zij zich in zwembad De Tongelreep in Eindhoven, waarna zij de 10-jaar-viering afsloten met een Japans diner aan de bakplaat van The Oriëntal Green House, eveneens in Eindhoven.

November 2016: Gezinsuitbreiding voor Daniël & Annemarieke!

Daniël & Annemarieke krijgen gezinsuitbreiding. Via de app Nextdoor kwam het stel een oproep onder ogen voor een nieuw baasje voor kater Sam. Die had het niet zo op de komst van een kleine en kreeg last van territoriumdrift. Spullen van de baby moesten eraan geloven en Sam liet duidelijk blijken dat het zijn territorium was. De oproep kwam dicht uit de buurt van Daniël & Annemarieke en het stel besloot eens te gaan kennismaken met zijn toenmalige baasje en Sam zelf, ook om te zien of er een klik zou zijn. Binnen tien minuten kwam Sam al op schoot om eens te kijken wie er in huis waren. Daniël & Annemarieke hebben na dit bezoek korte tijd nagedacht of een eventuele komst van Sam een optie was. Mochten Daniël & Annemarieke Sam niet nemen, dan had hij terug gemoeten naar het asiel in Tiel, waar hij vandaan kwam. Maar dat was niet nodig; Sam is van harte welkom.

Op 27 november 2016 was het zover! Daniël & Annemarieke gingen Sam ophalen. Een heftige en emotionele dag, ook voor Sam zelf. Eenmaal thuis, met Sam, was hij natuurlijk erg van slag en de eerste dagen hebben Daniël & Annemarieke Sam zijn gang laten gaan en rustig laten wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Enkele dagen later is Sam al een stuk meer ontspannen en begint hij zich thuis te voelen.