Op bezoek bij … ZFM Zoetermeer

Sinds 15 juli 2023 doen Daniël & Annemarieke wekelijks mee met “De Slimmerik” op ZFM Zoetermeer. Elke zaterdagavond wordt deze pubquiz uitgezonden van 20:55 tot circa 23:00 uur op zowel de radio- als tv-zender van ZFM Zoetermeer.

Daniël & Annemarieke hadden op een gegeven moment prijs bij “De Slimmerik”. In de regio Zoetermeer wordt een gewonnen prijs aan huis bezorgd, maar Arnhem was wel enigszins buiten de regio. Dus hebben Daniël & Annemarieke er op 23 september een dagje Zoetermeer van gemaakt met als afsluiter het bezoek aan de studio van de publieke lokale media-instelling van Zoetermeer: ZFM en daarbij natuurlijk het live bijwonen van een uitzending van “De Slimmerik”. Het resultaat was een supergezellige avond. Ook de door Daniël & Annemarieke meegebrachte lokale lekkernij, Arnhemse Meisjes, vielen in Zoetermeer prima in de smaak.

We raden dan ook iedereen zeker aan om gezellig mee te spelen onder het genot van een hapje en/of drankje. “De Slimmerik” wordt gespeeld met Kahoot! en is te zien via de tv-zender van ZFM Zoetermeer.