Welkom bij ons verhaal

Daniël & Annemarieke hebben een mooie ‘love-story’ samen en die willen we jullie graag vertellen.

Op 26 januari 2006 ontmoetten zij elkaar bij een brainstormsessie over de toen nog op te zetten Veronica Radioschool, wat later de V-Academy zou worden. Nadat Daniël Annemarieke had voorzien van adres-, telefoonnummers en e-mailadressen bleef het naderhand niet stil. Enkele dagen na de brainstormsessie belde Annemarieke, geheel tegen de verwachtingen van Daniël in, hem op. Dit leidde tot hun eerste date in ’s Hertogenbosch op zondag 19 februari 2006. Dat was de dag dat deze nog altijd zeer sterke liefde het levenslicht zag.

De speciale 10-jaar-site, waarin we in 2016 terugblikten op de eerste 10 jaar van Daniël & Annemarieke, smaakte naar meer. Het leek ons erg leuk om dit voort te zetten en een site op te zetten onder het mom van “The Story”, waarin het verhaal telkens zal worden aangevuld.

Ook hebben we een leuke (kennis-)quiz samengesteld met een aantal vragen over Daniël & Annemarieke. Natuurlijk ontbreekt (straks) ook niet de video over de eerste 10 jaar van Daniël & Annemarieke.