2022

Februari 2022: De eerste fase van de herinrichting van het deel van de tuin, waar het tuinhuisje gestaan heeft, is begonnen. Om de tuinstoelen op te bergen zijn er twee opbergboxen gekomen.

8 maart 2022: Het tuinhuisje, waar we in 2021 al afscheid van hadden genomen, staat weer in volle glorie bij een nieuwe eigenaar. Het resultaat mag er zijn.


9 maart 2022: Een bijzondere dag is aangebroken. Daniël & Annemarieke vieren op deze dag hun 12 1/2 jarig huwelijk. Dat hebben zij gevierd met enkele dagen in het Zeeuwse pittoreske Sluis.


Op 26 maart 2022 hebben Daniël & Annemarieke, ter gelegenheid van Annemarieke haar verjaardag, de week erop, genoten van een diner in de Dinner Train, die tijdens dit weekend in Arnhem halteerde en medereizigers trakteerden op een bijzondere rit, terwijl zij genoten van een diner of wijnarrangement.Op 20 april 2022 is Annemarieke aan de slag gegaan als receptioniste bij Quintes in Gendt. Al tijdens het sollicitatiegesprek kwam het goede nieuws, dat ze was aangenomen. Vervolgens beleefde Annemarieke een droomstart bij haar kersverse werkgever. Een warm welkom, gezellige en behulpzame collega’s, kortom; een betere start had het niet kunnen zijn.1 Juni 2022: The word is out: er word definitief een nieuw hoofdstuk geschreven in de success story van de carrière van Daniël.

In januari 1994 kwam Daniël binnen bij zijn eerste werkgever UW. Op 1 februari 1994 begon Daniël, gedetacheerd vanuit UW, bij de Provinciale Bibliotheek Centrale Utrecht (PBCU) in Houten. Sinds eind 2005 / begin 2006 is Daniël via een detachering werkzaam op zijn huidige werkplek; IVO Rechtspraak. Eerst als facilitair medewerker en sinds 2012 als Frontoffice-medewerker. Al een aantal jaren werd geprobeerd om Daniël rechtstreeks onder de vleugels van de organisatie te krijgen. Per 1 juni 2022 werd die droom werkelijkheid. Daarmee komt er een eind aan een verbintenis van ruim 28 jaar met UW.

Een warm welkom bij IVO Rechtspraak volgde. Daarmee ging een langgekoesterde wens van Daniël in vervulling.